Арабська рада в Україні рішуче засудила російський ракетний удар по лікарнях Києва

від Юрій Гончаренко
18 переглядів

Київ, Україна — 10 липня 2024 року Арабська рада в Україні виступила із заявою, в якій рішуче засудила останній ракетний удар російських військ по лікарнях Києва, що стався 8 липня. Внаслідок атаки загинуло тридцять три особи, включаючи чотири дитини, та було поранено більше ста двадцяти людей. Зруйновано дві лікарні, в тому числі найбільшу дитячу лікарню України, та частково знищено два житлових будинки.

В заяві наголошується, що російські війська продовжують нести горе, смерть та розруху, тероризуючи хворих, дітей та літніх людей, щоб зломити дух українського народу та викликати гуманітарну кризу, повідомляє Дослідницько-аналітична група InfoLight.UA.

Арабська рада в Україні рішуче засудила агресію Росії проти мирного населення України та заявила про повну підтримку українського народу у його праві на опір та боротьбу до повної перемоги. Організація закликала всі країни світу, особливо арабські та ісламські країни, продовжувати максимальний тиск на Росію з метою зупинення агресії.

Також рада вимагала повного виведення російських військ з усієї території України та покарання всіх організаторів агресії. У своїй заяві рада підтвердила підтримку єдності, цілісності та незалежності України, висловлюючи гордість за стійкість та мужність українського народу та армії.

На завершення, Арабська рада в Україні підтвердила свою солідарність з українським народом та висловила впевненість у перемозі України над агресором.

Слава Україні! Україна переможе! Перемога та слава героям!

Джерело: Арабська рада в Україні

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні