Губернатор Міннесоти Тім Волз офіційно прийняв номінацію на посаду віцепрезидента США від демократів

від Савицький Олексій
7 переглядів

Губернатор Міннесоти Тім Волз офіційно прийняв номінацію на віце-президента під час третього дня Національного з’їзду Демократичної партії в Чикаго, представивши себе національній аудиторії з пристрасною промовою, що підкреслювала його коріння в Середньому Заході,- CBS News

У своєму виступі Волц використав невимушений і відвертий тон, розповідаючи про свій досвід роботи вчителем у публічній школі та досягнення на посаді губернатора Міннесоти. Він підкреслив запроваджені ним прогресивні ініціативи, такі як оплачувані відпустки і захист репродуктивних прав, та, посилаючись на свій досвід тренера з американського футболу, закликав демократів наполегливо працювати для перемоги на виборах.

“Ми в четвертій чверті. Відстаємо на одне очко, але атакуємо. Рухаємось вперед і у нас чудова команда,” – сказав Волз. “Залишилося 76 днів. Це не так вже й багато. Спати будемо пізніше. Ми викладемося на повну, щоб продовжити рух вперед і залишити Дональда Трампа в минулому.”

Він завершив свою промову закликом до дії, наголошуючи на важливості активної участі всіх демократів у кампанії.

“Нам потрібно зібратися і працювати разом – крок за кроком, дзвінок за дзвінком, пожертва за пожертвою”, – підкреслив Волз.

Третій вечір з’їзду став важливою подією для демократів, які готуються до вирішальної боротьби на виборах у листопаді.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні