Танк німецького виробництва “Франкенштейн” отримає Україна

від Савицький Олексій
22 переглядів

Новий танк ППО “Франкенштейн”, призначений для знищення російських безпілотників і ракет, поставить в Україну провідна німецька збройова компанія, повідомляє The Telegraph.

Компанія Rheinmetall оголосила, що встановлює свою найсучаснішу зенітну систему Skyranger на корпуси танків Leopard 1 часів холодної війни, створюючи нову машину для зміцнення оборони України.

Для створення Frankenstein компанія встановила свою найсучаснішу зенітну систему Skyranger на корпуси танків Leopard 1
Компанія лише нещодавно розробила систему Skyranger, яка має складні датчики зі 360-градусним оглядом поля бою, що здатні протидіяти роям безпілотників.

Пан Бернхард зробив свої коментарі в надсекретній майстерні, нещодавно відкритій Rheinmetall у західній Україні, де компанія ремонтує танки німецького виробництва, які були пошкоджені спереду.

“Є ще багато основних бойових танків Leopard 1, на шасі яких ми могли б встановити вежу Skyranger з автоматичною гарматою калібру 35 мм”,- сказав німецькій газеті Bild Бйорн Бернхард, керівник наземних систем Rheinmetall .

Ремонтуючи машини в Україні, компанія сподівається скоротити час, необхідний для повернення танків на фронт.

Спочатку на заводі ремонтуватимуть лише бронемашини Marder та старішу версію танка Leopard. Але компанія заявила, що хоче ремонтувати більш сучасні танки Leopard 2 і в Україні.

“Ми не просто постачаємо обладнання, а потім виводимо – ми показуємо, що ми будемо там постійно і підтримуватимемо Україну. Ми плануємо працювати на довгострокову перспективу в Україні” ,-
підкреслив пан Бернгард.

З початку війни в Україні бізнес виробника зброї процвітає .

Минулого тижня компанія оголосила, що наймає персонал у проблемного виробника автомобільних запчастин Continental, який скоротив 7000 робочих місць по всьому світу.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні