“Русскіє здавайтєсь”: музиканти з ТНМК передали росіянам у Відні вітання від Кирила Буданова

від Юрій Гончаренко
6 переглядів

У столиці Австрії Відні відбувся благодійний концерт популярного українського гурту “Танок на майдані Конґо” (ТНМК). Один із солістів колективу Олександр “Фоззі” Сидоренко вирішив зі сцени привітати керівника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова з підвищенням у званні – днями генерал-майор став генерал-лейтенантом.

Музикант назвав головного розвідника країни “найкращим виробником бавовни”, після чого від його імені звернувся до росіян. Про це пише OBOZREVATEL.

За словами артиста, у ГУР їх просили звернутися до росіян, які, очевидно, втекли з Росії до Австрії, але мають родичів у країні-терористці. “Фоззі” розповів їм, що для “потенційних” окупантів, яких мобілізували чи можуть призвати, в Україні діє державна програма “Хочу жити”.

Виконавець від імені генерала-лейтенанта, якого глядачі привітали з підвищенням гучними оваціями, російською мовою звернувся до слухачів із держави-агресора: “В Україні діє державна програма “Хочу жити”. Звернувшись на гарячу лінію, російські військовослужбовці можуть здатися в полон. 22 тисячі росіян вже звернулися на гарячі лінії, тому що в них в Україні є лише два шляхи: або стати хорошим рускім, або полоненим. Їх утримуватимуть по Женеві (конвенція – ред.), вони збережуть своє життя. Коротше, росіяни, здайтеся!”

До цього аналогічне звернення до росіян музиканти озвучили під час виступу у Празі і розмістили його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні