Кирило Буданов привітав випускників КШЕ та отримав почесне звання

від Юрій Гончаренко
12 переглядів

27 липня 2024 року Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, взяв участь у випускній церемонії магістрів Київської школи економіки (КШЕ). Під час заходу він виступив з надихаючою промовою та отримав почесне звання від навчального закладу.

У своєму зверненні до випускників Буданов наголосив на важливості постійного навчання та прагнення бути лідером у своїй справі. “Для людини, яка прагне до знань і готова до викликів — не існує недосяжних цілей. Ви завжди маєте бути номером один”, — зазначив він.

Керівник ГУР також підкреслив роль поточних подій у розвитку країни: “Війна — це не найкраща сторінка в історії будь-якої держави. Але війна — це також і розвиток. Історичний досвід показує, що надзвичайні події завжди давали поштовх для технологічних, індустріальних, наукових досягнень”.

Київська школа економіки відзначила внесок Кирила Буданова у розвиток української державності, убезпечення нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями, присвоївши йому почесне звання.

Після офіційної частини відбулася сесія запитань і відповідей, де випускники мали можливість поспілкуватися з очільником ГУР. На запитання про те, яких фахівців не вистачає Україні, Буданов відповів: “випускників Київської школи економіки”.

Завершуючи зустріч, Кирило Буданов висловив впевненість у майбутньому України: “Ми обов’язково будемо жити й працювати в чудовій, вільній, незалежній Україні. Самі визначатимемо своє майбутнє і долю власної країни”.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні