Ізраїльська громадськість та силовики визначили російську пропагандистку скабєєву “законною ціллю”

від Юрій Гончаренко
15 переглядів

Неурядова безпекова спільнота Terror Alarm оголосила скабєєву та інших російських пропагандистів “законною ціллю” через публічне знущання з полонених ізраїльських жінок.

Так, в повідомленні на твіттер-акаунті цієї закритої безпекової та розвідувальної спільноти з’явилося повідомлення, що, оскільки росія відкрито знущається з жінок-солдатів ЦАХАЛу, викраденими ХАМАС, “ізраїльтяни НІКОЛИ цього не забудуть”. І “після того, як ми (Terror Alarm – прим. Infolight) розберемося з Хамасом і Газою, Москва поплатиться за те, що вона є світовою столицею антисемітизму”.

“Це обіцянка крові. Головний пропагандист путіна ольга скабеєва також є законною мішенню” – звучить ключовий меседж повідомлення.

Довідка. Terror Alarm, є неурядовою безпековою спільнотою з високим рівнем доступу, яка не тільки попереджала владу про терористичні атаки, коли вони відбувалися, але й допомагала запобігти багатьом терористичним актам у розпал терактів ІДІЛ у Європі у 2014-2017 роках.

Terror Alarm самофінансується активістами та журналістами, а також іншими приватними особами.

Terror Alarm працює в Ізраїлі та країнах Європи. Серед публічних послуг – забезпечення безпеки, включаючи, але не обмежуючись, професійну бізнес-аналітику, захист бренду та розслідування інтелектуальної власності, перевірку біографічних даних, розслідування місцеперебування активів, збір доказів та надання приватних охоронців для знаменитостей і політиків.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні