Пропагандистський канал НТВ поширив відео з начебто українського телеефіру, у якому секретар РНБО України нібито підтвердив причетність Києва до теракту в Підмосковʼї

від Савицький Олексій
7 переглядів

У Центрі стратегічних комунікацій зазначили, що для створення фейку росіяни використали частину кадрів з телемарафону за 16 березня та замінили гостя – начальника ГУР МОУ Буданова – на підробне відео з Даніловим.

Теракт у концертному залі “Крокус Сіті Холл” у підмосковному Красногорську може бути операцією російських спецслужб, щоб звинуватити Україну та отримати привід для нової хвилі мобілізації в рф, — ЦПД

Про можливість терактів в рф на початку березня попереджало посольство США в рф та рекомендувало своїм громадянам уникати місць масового скупчення людей. Аналогічні попередження також робили посольства Великої Британії, Німеччини та ще кількох країн Заходу.

Теракти з великою кількістю загиблих цивільних росіян, як то вибух будинку на Каширському шосе у Москві в 1999-му та захоплення заручників на мюзіклі “Норд-Ост” в 2002-му, Кремль уже використовував для виправдання Другої чеченської війни та агресії проти чеченського народу.

You may also like

Реалізується ГО Фонд сприяння демократії за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні